Borland Pascal and PIII and "Division by zero error"

I'm wondering,

I bought a new Pentium III 866Mhz with AGP graphics etc. Yesterday i was trying to install my BP7.0 compiler. Eveything seemed to be ok. Until I found out that, after compiling (without any problem), all my programs don't run. I always get a "Division by zero error" before the first statement is executed. Older .exe files have the same problem.

Has anyone an idea what might be the problem???

Comments

  • : I'm wondering,
    :
    : I bought a new Pentium III 866Mhz with AGP graphics etc. Yesterday i was trying to install my BP7.0 compiler. Eveything seemed to be ok. Until I found out that, after compiling (without any problem), all my programs don't run. I always get a "Division by zero error" before the first statement is executed. Older .exe files have the same problem.
    :
    : Has anyone an idea what might be the problem???
    :

    This question was just asked. Check

    http://www.programmersheaven.com/wwwboard/board16/read.asp?MsgID=65929

    for the answer.

  • : : I'm wondering,
    : :
    : : I bought a new Pentium III 866Mhz with AGP graphics etc. Yesterday i was trying to install my BP7.0 compiler. Eveything seemed to be ok. Until I found out that, after compiling (without any problem), all my programs don't run. I always get a "Division by zero error" before the first statement is executed. Older .exe files have the same problem.
    : :
    : : Has anyone an idea what might be the problem???
    : :
    :
    : This question was just asked. Check
    :
    : http://www.programmersheaven.com/wwwboard/board16/read.asp?MsgID=65929
    :
    : for the answer.
    :

    Thnx manning


Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

In this Discussion