Secondary not woring

I have tested all sort's of compination's with 1 CD drive and 2
harddrives. What I've come up to is that what's not woring is the
secondary port on the motherboard, you know where the secondary master
and slave cable should go in.
How could I fix this? Do I have to reaplace the whole motherboard?

I don't really know anything about hardware, but I'm not dumb.

[b]Niklas Ulvinge[/b] [white]aka [b]IDK[/b][/white]

Comments

  • : I have tested all sort's of compination's with 1 CD drive and 2
    : harddrives. What I've come up to is that what's not woring is the
    : secondary port on the motherboard, you know where the secondary master
    : and slave cable should go in.
    : How could I fix this? Do I have to reaplace the whole motherboard?
    :
    : I don't really know anything about hardware, but I'm not dumb.
    :

    The secondary port might simply be turned off in the BIOS. Do you know how to get into the BIOS setup and check?

    -jeff!
  • : : I have tested all sort's of compination's with 1 CD drive and 2
    : : harddrives. What I've come up to is that what's not woring is the
    : : secondary port on the motherboard, you know where the secondary master
    : : and slave cable should go in.
    : : How could I fix this? Do I have to reaplace the whole motherboard?
    : :
    : : I don't really know anything about hardware, but I'm not dumb.
    : :
    :
    : The secondary port might simply be turned off in the BIOS. Do you know how to get into the BIOS setup and check?
    :
    : -jeff!
    :
    Jepp, I made it work. Just as you said, but a minute ago.
    Thanks anyway.

    [b]Niklas Ulvinge[/b] [white]aka [b]IDK[/b][/white]

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories