Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

IIS wont work?!?

jonesijonesi Member Posts: 5
I'm using IIS on my XP computer only to check and test some asp pages i have made. But after i installed internet connection to my machine, IIS stopped working. Is there some settings or something i should know on situation like this? I have tried to reinstall IIS few times!

Comments

  • raymcdraymcd Member Posts: 284
    : I'm using IIS on my XP computer only to check and test some asp pages i have made. But after i installed internet connection to my machine, IIS stopped working. Is there some settings or something i should know on situation like this? I have tried to reinstall IIS few times!
    :

    What are the exact symptoms? Maybe I can help.

    -Ray
  • jonesijonesi Member Posts: 5
    : : I'm using IIS on my XP computer only to check and test some asp pages i have made. But after i installed internet connection to my machine, IIS stopped working. Is there some settings or something i should know on situation like this? I have tried to reinstall IIS few times!
    : :
    :
    : What are the exact symptoms? Maybe I can help.
    :
    : -Ray
    :

    When im starting example some of my .asp page (http://localhost/...asp) the browser gives -> the page cannot be displayed -message

  • raymcdraymcd Member Posts: 284
    : : : I'm using IIS on my XP computer only to check and test some asp pages i have made. But after i installed internet connection to my machine, IIS stopped working. Is there some settings or something i should know on situation like this? I have tried to reinstall IIS few times!
    : : :
    : :
    : : What are the exact symptoms? Maybe I can help.
    : :
    : : -Ray
    : :
    :
    : When im starting example some of my .asp page (http://localhost/...asp) the browser gives -> the page cannot be displayed -message
    :
    :

    What happens when you try to open Http://localhost

    -Ray

  • jonesijonesi Member Posts: 5
    : : : : I'm using IIS on my XP computer only to check and test some asp pages i have made. But after i installed internet connection to my machine, IIS stopped working. Is there some settings or something i should know on situation like this? I have tried to reinstall IIS few times!
    : : : :
    : : :
    : : : What are the exact symptoms? Maybe I can help.
    : : :
    : : : -Ray
    : : :
    : :
    : : When im starting example some of my .asp page (http://localhost/...asp) the browser gives -> the page cannot be displayed -message

    : :
    :
    : What happens when you try to open Http://localhost
    :
    : -Ray
    :
    :

    Same -the page cannot be displayed -message is shown.

    One thing i noticed on my pages is that visited link colours isnt same that i have defined on stylesheet -file.

  • raymcdraymcd Member Posts: 284
    I'd check everything... You say connecting the internet had an adverse affect, is IE trying to connect and you cancel? If so, maybe its working offline. I don't know what else to say. If it was working before, connecting to the internet should have no impact (but apparently it has).

    Also, check to make sure that the server is not paused, or stopped. What is the error number associated with the problem?

    -Ray
  • jonesijonesi Member Posts: 5
    Server seems to be running.
    HTTP 500 - Internal server error -is the error what asp -page gives when i try to load it.
  • raymcdraymcd Member Posts: 284
    : Server seems to be running.
    : HTTP 500 - Internal server error -is the error what asp -page gives when i try to load it.
    :
    Well, that's half the battle. You'll have to make sure that all the web application settings are right. First make sure your web server isn't have a problem with FrontPage Server Extensions (if they are installed). Then make sure that your virtual directory/is setup correctly. If you have a question about any of the settings let me know. Last is Security. Make sure you have whatever you need (sounds simple doesn't it :) ).

    -ray
  • jonesijonesi Member Posts: 5
    : : Server seems to be running.
    : : HTTP 500 - Internal server error -is the error what asp -page gives when i try to load it.
    : :
    : Well, that's half the battle. You'll have to make sure that all the web application settings are right. First make sure your web server isn't have a problem with FrontPage Server Extensions (if they are installed). Then make sure that your virtual directory/is setup correctly. If you have a question about any of the settings let me know. Last is Security. Make sure you have whatever you need (sounds simple doesn't it :) ).
    :
    : -ray
    :

    Yes sounds very simple!! I installed IIS again, and i didnt install FrontPage Extensions. What exactly is virtual directory. I assume that its the directory where i can set permissions and things like that. From there i tried to make some changes, but it didnt help me anyway!

    I hope that my english isnt very unclearly! Not my mother tonque!
Sign In or Register to comment.