Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

wml & asp

I am a new one in this field. I have create a small wml programm. The problem is that when I am trying to call an asp file(with wml code of course), the wap browser responds the message "HTTP:/1.0 406
No acceptable objects were found". I have set up correct the MIME types.
Can anyone please help me?
P.S:sorry for my bad english

Comments

  • JonavisJonavis Member Posts: 4
    : I am a new one in this field. I have create a small wml programm. The problem is that when I am trying to call an asp file(with wml code of course), the wap browser responds the message "HTTP:/1.0 406
    : No acceptable objects were found". I have set up correct the MIME types.
    : Can anyone please help me?
    : P.S:sorry for my bad english
    :
    Speak Spanish?

    Did you activate all the MIME types in your server?? with what extension did you save that file?? try running the file in your normal browser to debug before running it on your phone.

    Do you have an Editor?? I recomend Openwave SDK, I cant remember their web page, but Im sure you can find it in altavista.

    Good Luck,
    Jon
    http://www.radiostatic.net/jon/index.html
  • Chris BrownChris Brown USAMember Posts: 4,624 ✭✭

    ____ | http://forcoder.org | free video tutorials and ebooks about { Go Swift R C# MATLAB Python Java Delphi C Assembly Visual Basic .NET Perl C++ PHP Visual Basic PL/SQL Ruby Objective-C Scratch JavaScript Awk Bash D Erlang Lisp Dart Apex Crystal Alice VBScript SAS Transact-SQL Scala ML Scheme COBOL Hack Fortran Lua F# Kotlin FoxPro ABAP Rust Prolog Logo Julia Clojure LabVIEW Ada } _____________

Sign In or Register to comment.